![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wysylam maila:
Dochodzi w minute. Wysyłam z nagłówkiem:
Dochodzi w ciagu kilku, kilkunastu godzin. Dlaczego tak sie dzieje? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jeśli zmieniasz adres "from:", to serwer odbierający sprawdza grey-listem, czy to nie jest spam. Dlaczego? Domena nadawcy jest zapewne inna niż w polu "from".
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz rację. Tylko że teraz dostaje maila od "www-data" co mi nie pasuje.
Czy da się zmienić pole "from" i zeby serwer odbierający się nie przyczepiał? Jak subskrybuje temat na tym forum to przychodzi mi od "Forum php.pl", jak klikam na linka to widze ze post został napisany przed 1 min. Wiec jakos to działa.. tylko jak? Ten post edytował cornholio666 17.10.2006, 20:44:06 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To jest uzależnione od serwera SMTP. Niektóre po prostu nie akceptują zmiany pola from (zabezpieczenie przed spamem).
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Wszystko ładnie idze jak jest
Wtedy mail idze szybko pole "od" jest jakie chce. Dzieki za podpowiedz -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę zakładać nowego posta.
Jak wysłać emaila z php, żeby żądał potwierdzenia odczytania? Zapewne cos w headingu trzeba dodać, tylko co ![]() |
|
|
![]()
|
|
Kod X-Confirm-Reading-To: adres@mailowy
Disposition-Notification-To: adres@mailowy -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:33 |