![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Czy ktos moze mi powiedziec , czy jest mozliwe za pomoca php ustawienie w formularzu w polu select aktualnej daty, tak zeby nie mozna bylo wybrac daty z przeszlosci. Taka forma zabezpieczenia przed uzytkownkami, ktorzy by nie wiedzieli jaki maja akurat dzien:) -------------------- To cholerne wino pozbawia mnie myślenia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra, dobra--->date,
ale jak mozna ja zaimplementowac do pola select w formularzu, i czy wogole mozna: mam cos takiego przykladowo i chcialbym zeby uzytkownik po wejsciu na strone formularza mial w polu select aktualna date. Nie chce angazowac w to javascriptu, bo po pierwsze nie nie chce, a po drugie chce uszanowac uzytkownikow ktorzy maja wylaczona mozliwosc obslugi JS. Ten post edytował kondorekk 12.10.2006, 19:48:03 -------------------- To cholerne wino pozbawia mnie myślenia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
wlasnie , "for"
dzieki lenczewski dzisiaj bym chyba w nocy nie zasnal jakbym nie znalazl rozwiazania na forum:) dzieki dla wszystkich Kondorek -------------------- To cholerne wino pozbawia mnie myślenia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:47 |