![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem poniewaz musze zrobic romb w photoshopie a niebardzo wiem jak sie tym bawic.
i moja prosba jest taka czy znalazl by sie ktos tak zyczliwy i mi zrobil romb z roltym tlem i czerwona ramka i cieniem pod dolnymi bokami iudostepnil mi w formie .PSD. dla ludzi zajmujachych sie grafika to jest jak pstrykniecie palcami a dla mnie spory klopot z gory dziekuje i pozdrawiam mam nadzieje zenikgo to nie rozbawi i adminow prosze o nie zamykanie tematu jeli tzeba bedzie o zmienie tytul topicu -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam nadzieje zenikgo to nie rozbawi i adminow prosze o nie zamykanie tematu jeli tzeba bedzie o zmienie tytul topicu A jednak zamykam. Zastanów się gdzie ten wątek ma się znaleść, bo na 1000% nie czytałeś zasad panujących na forum, na którym go umieściłeś. Czekam na PW. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 20:55 |