![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W katalogu miniatury/ mam obrazki ponumerowane od 1 do 13, maja one rozszerzenie *.jpg
Tak je wyświetlam, problem pojawia się gdy jest ich więcej. Nie są one wyświetlane w kolejności od najmniejszej do największej. Są one porozrzucane Np. pierw jest 9 później 13, a na końcu jest 11. Chciałbym aby zdjęcia z tego katalogu wyświetlały się od największego do najmniejszego. Cytat 13.jpg 12.jpg 11.jpg 10.jpg ... .... 1.jpg Szukałem pod hasłem sortowanie, ale znalazłem tylko rozwiązanie dla mysql. Pozdrawiam -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wrzucaj wszystko do tablicy, jako klucz ustaw nazwę plików i zrób tak jak tu:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=54908&hl=natsort -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
mam taki skrypt galerii
co zrobić aby zdjecia wyswietlały sie według nazw ![]() moze mi ktos pomoc, mogę kogos prosić o poprawienie tego kodu? ![]() pozdrawiam Ten post edytował kamilmm 18.11.2006, 21:02:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:51 |