![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie mam problem
wszystko mi dziala oprocz tej edycji tytulu i tresci newsa :/ mogl by ktos na to rzucic okiem
to cala adminstracja newsami dodawanie dziala logowanie dziala kasowanie dziala a edycja nie :/ i nei wiem co jest tu zle |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
zedytowano coś mi nie pasuje ;P
Cytat
Ten post edytował erix 10.10.2006, 20:32:27 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co dokładnie ci nie działa?
(tak będzie szybciej i prościej) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie dziala edycja newsa wlaczam edycje i sa dwa pole formularza i w nich tresc i temat newsa dobry a potem jak je zmienie i klikam edytuj pojawia sie komunikat Zedytowano newsa! gdy wlaczam strone glowna gdzie wyswietlane sa newsy jest stara tresc nieedytowana :/ czyli tak jak by nie przekazywal nowej tresci do bazy dancyh
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
sprawdz czy ten news zostal zedytowany, bo nie sprawdzasz tego
wskazówka mysql_affected_rows" title="Zobacz w manualu php" target="_manual a poza tym w zapytaniu pola której edytujesz oddzielasz przecinkami, czyli tak jak tu:
Do każdego zapytanie dobrze jest dodać również wtedy od razy widziszz jaki błąd popełniłeś -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Widzę, że trzeba łopatologicznie :/ "Nie takie" cudzysłowy - sorry, pomyliłem się - mogą być pojedyncze. Ale żeby jakiekolwiek dla wartości w zapytaniu były! Cytat tu na przykład też wartości kolumn nie są w cudzysłowiu.... to też jest źle..... Jak nie są? A apostrofy? Najprościej będzie sprawdzić właśnie via mysql_error" title="Zobacz w manualu php" target="_manual. Ten post edytował erix 11.10.2006, 19:16:49 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
ok juz dziala jeszcze taki bledzik byl ze nie bylo prze mysql... @ ;]
prosze o zamkniecie tematu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to nie jest żaden błąd, jak wstawisz @ przed mysql_query to ci nie wyświetli błędów jeżeli jakieś wystąpią.
Odradzam stosowanie @. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Odradzam stosowanie @. Nie zawsze... Jeśli w błędzie wywali treść zapytania, to już nie będzie takie zbędne. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:55 |