![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak więc poprosiłem kolege aby zrobił mi formularz zgłoszeniowy. Chodziło mi o taki który wyśle maila bezpośrednio na moją skrzynke email tak jak np. jest przy rejestracjach na forum tzn. wypełniam dane klikam zarejestruj i dochodzi do mnie email. Tak samo ja chciałbym stworzyc formularz na stronie który bedzie tak działał czyli ktoś wypełnia dane klika wyślij i ja to dostaje na maila.
Oto jak zrobił formularz mój kolega - odrazu mówie że na php sie nie znam wiec mogibyscie zrobic mi formularz taki sam byle by działał?Chodzi o to żeby zostały te same pola co są tu tylko żeby formularz był sprawny. Z góry dzięki za pomoc (aha i jeszcze prosiłbym o instrukcje jak go zapisac gdzie wsadzic żeby działąło wszystko) Oto formularz:
Ten post edytował Grant90 10.10.2006, 18:15:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jak byś to wklejl w poprawnych znacznikach to moze bym i popatrzyl - tak nic nie widze
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~Grant90:
1. Proszę poprawić temat wątku. Wydzieranie się pomocy! i pomóżcie! jest niezgodne z zaleceniemi Regulaminu co do formułowania tematów wątku, oraz skutkuje tym, że takie wątki są olewane w pierwszej kolejności; 2. Proszę też dostosować temat wątku do zasad panujących na forum Przedszkole 3. Proszę też poprawić swojego posta korzystając z odpowiednich tagów bbCode. Jednym słowem: Zapraszam do Regulaminu, dopiero później na forum. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już poprawiłem wszystko
![]() ![]() A on napisał mi taki skrypt:
Ten post edytował Grant90 10.10.2006, 18:23:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nawet na stronie Twojego ISP-a coś na ten temat jest :/
http://60free.ovh.org/pl/support/support_g...sPhpMailer.html A O READMIE NIE WSPOMNĘ!!! -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Coś na ten temat jest. To to ja wiem ale o co tam chodzi?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FAQ = 2.5. W php nie działa funkcja 'mail()'. Czy można ją włączyć?
Cytat 2.5. W php nie działa funkcja 'mail()'. Czy można ją włączyć?
Serwis 60free nie umożliwia wysyłania email'i bezpośrednio z serwera 60free. Jeżeli chcemy wysyłać pocztę z 60free to proszę korzystać z innych serwerów poczty przez SMTP. Można znaleźć gotowe moduły w php. Ten post edytował lopik 11.10.2006, 10:07:59 -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
No oki juz rozumiem. No więc co moge zrobic by napisac ten skrypt formularza zeby dzialal
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 23:08 |