![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainteresowałem się z ciekawości SQLite bo nigdy wcześniej z niej nie korzystałem i mam z problem ( mogłem się nie interesować
![]() Odpowiednie rozszerzenia były dodane ( nawet pobrałem z PECL nowe sierpniowe , problem z PDO API version mam już za sobą ) ,a z tego co mi wiadomo wybrane rozszerzenia zastępują pliki z klasami a pomimo tego klasa SQLiteDatabase nie może być odnaleziona. ważne rozszerzenie o których mowa i które mam odkomentowane w php.ini oraz umieszczone w folderze ext
Czy spotkał sie ktoś z takim problemem ? btw - Czemu aby skorzystać z klas PEAR'a trzeba korzystać z instalatora ( nie wystarczy dodać plików z klasami ![]() Jestem na etapie rozwiązaniach OOP dot pracy z bazą danych , pozdr. -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz uzyc SQLiteDatabase ale w extension masz tylko PDO
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W logach Apach'a nie mam żadnej informacji o tym że jakiś odkomentowany moduł nie może zostać załadowany . (w olderze ext mam te trzy wyżej odkomentowane pliki).
![]() // zgodnie z manualem http://pl.php.net/manual/pl/ref.sqlite.php Dlaczego jeśli mam pliki php_ifx.dll oraz php_sqlite.dll w folderze z pozostałymi rozszerzeniami to tylko te dwa nie są ładowane log apach'a :
Why ![]() Ten post edytował jastu 10.10.2006, 08:45:09 -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:01 |