![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy moglby mi ktos podpowiedziec jak powinien wyglądac taki skrypt jak w temacie?? Tzn.
-Najpierw rejestracja -Automatyczny mail aktywujący konto -Logowanie i cos dla admina czyli jakis panel administracyjny... Czy ktos wie jak to zrobic?? bylbym bardzooo wdzięczny ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jestem początkujący!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnij sobie phpBB (czy inne forum) i przyjrzyj się jego kodowi - powinno Ci to wiele rozjaśnić.
Poza tym w manualu wszystkie funkcje są ładnie opisane. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy tego nie robilem, jestem poczatkujacy i te sprawy...
ale sama wizje tego skryptu juz mam i moge ci powiedziec jak to zrobic (a ty jesli potrafisz zrobisz ![]() Tworzysz dwie dwie tabele załóżmy: -do_aktywacji -konto przesylasz najpierw dane z formularza do tabeli "do aktywacji" wysylasz mejl z zakodowaną nazwa konta or smth... poprzez zmienna odnajdujesz linie w tabeli "do aktywacji" ze wszystkimi informacjami i przenosisz do tabeli "konto" hehehe ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co dodatkowa tabela? Wstawiasz wszystko do jednej, ustawiasz jakąś datę i flagę 0. Po aktywacji ustawiasz flagę na 1, i usuwasz konta z flaga ustawiona na 0 po tygodniu od tej zapisanej daty (zalozenia konta).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a no widzisz, to tylko taki moj glupi pomysl
Twoja porada lepsza sie wydaje ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 05:43 |