![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem absolutnie poczatkujacy i mam problem
zrobilem dziewczynie strone jej klasy tzn szablon narazie jest http://members.lycos.co.uk/rimcia53 adres i wydaje mi sie ze nic nie skopalem "wydaje mi sie" ale gdy wlaczam strone na lycosie wyskakuja mi smieszne "krzaki" pod strona (mozecie zobaczyc) i nie dziala nic, moglibyscie sprawdzic zrodlo strony czy cos jest nie tak z nim ? strony sa w katalogu page jestem poczatkujacy wiec nie krzyczec na mnie jak jest jakis glupi blad ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałeś na localhoscie?
A na innych serwerach? Lycos nie jest jedyny. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie daje sprawdzcie mi kod php prosze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tam kod php, z tego co zauważyłem, w ogóle nie jest wykonywany...
Podejrzyj źródło w przeglądarce. Ten post edytował erix 8.10.2006, 22:04:05 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że plik index nie ma rozszerzenia php jakie miec powinien przez co php nie jest wykonywane (gdyby było php wykonywanie nie byłoby widoczne w źródle strony).
pozdro -------------------- |
|
|
![]()
|
|
http://members.lycos.co.uk/rimcia53/index.php
niby ma rozszerzenie php ;/ php4u tez wlaczylem nie wiem co jest ;/ kurde powiedzcie mi w jakim programi moge zapisac ten plik jako php bo nie wiem czy jak na notatniku wpisze jak nazwastrony.php to sie zapisuje jako nazwastrony.php.txt i musze zmienic kodowanie czy moze byc tez blad jak zmienilem kodowanie na notatniku? zeby zapisalo sie .php a nie .php.txt |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co pamiętam to w notatniu trzeba wybrać zapisz jako -> wybierz *.* (wszystkie pliki) i możesz wtedy wpisać nazwę nazwastrony.php
a tak w ogóle to nie pisz w notatniku, bo będziesz miał problemy z kodowaniem ------------------- erix -> być może, nie wiem, nie mam, a temat kodowania i notatnika wciąż się przewija ![]() Ten post edytował gszesiek 9.10.2006, 08:25:05 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat bo będziesz miał problemy z kodowaniem Jak nie?! Możesz przecież zapisać do Unicode... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:29 |