![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie moge tego znalesc w googlach albo zadaje zle pytanie:(
na tym forum tez nigdzie tego nei widze. jakby mi ktos pomogl bylbm wdzieczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale gdzie chcesz ten kursor zmienic?
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
o to Ci chodzi ? Ten post edytował murawa 8.10.2006, 22:30:47 -------------------- Boże broń przed plagą, zarazą, trądem, wiedzą z kursów php oraz przed dziećmi neostrady
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 6.01.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopisuję się tutaj, żeby nie zaśmiecać forum ;P
Mam problem, jak prawidłowo powinno się wpisywać w CSS'ie adres do innego kursora, tak, by wszystkie przeglądarki go akceptowały? Czy cursor: URL("IMG/CUR.CUR"); jest błędne? ____________________ Chyba jednak i tak zaśmieciłem forum T.T" Wyszukałem ten temat i nie zauważyłem, że jest on w dziale o java script T.T" Wybaczcie proszę i jeśli to możliwe, przenieście ten post do właściwego działu... Przepraszam za kłopot T.T' Ten post edytował TAMLYN 7.01.2007, 22:02:04 -------------------- Wróciłem po długiej przerwie... Bogatszy w wiedzę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.w3schools.com/css/pr_class_cursor.asp
Pamietaj ze na unixowych systemach wielkosc znakow w nazwach plikow ma znaczenie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 1 Dołączył: 6.01.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, kontynuuje pisanie tutaj ;P
Napisałem tak jak tam jest podane, ale w validatorze nadal występują błędy T.T" Mam się tym przejmować? O.O A co ze scrollbarami? O.o" Sorki, że nadal zaśmiecam ten temat T.T" _________________ Działa ^^" trzeba było to napisać tak: cursor: url("img/cur.cur"), auto; ^^ Tylko mały problem... T.T" Kursor w FF jest mniejszy niż w IE O.O" Czym to jest spowodowane? O.o Gdzieś mam błąd? Ten post edytował TAMLYN 7.01.2007, 23:02:19 -------------------- Wróciłem po długiej przerwie... Bogatszy w wiedzę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:47 |