![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
mam następujący problem: Mam napisany system autoryzacji. Działa prawidłowo na kilkunastu stronach www i kilku różnych serwerach. Niestety na jednej ze stron umieszczonej na serwerach http://serwery.pl/ nie działa - dokładnie mówiąc: z jakiegoś powodu nagle "znikają" wszystkie dane zapisane w sesji, co powoduje wylogowanie użytkownika. Podobnie również (w mniejszym stopniu) - "znikają" wartości przechowywane w ciasteczkach. Nie ma znaczenia na jakiej podstronie się znajduje, nie m znaczenia jaka operacja została wykonana oraz ile stron (lub też czesu) wcześniej ktoś zalogował się i przeglądnął. Problem jest o tyle dziwny (trudny do zlokalizowania), że dotyczy tylko IE (FF i Opera - jest OK). Spotkał się ktoś z Was z czymś podobnym? Będę wdzięczny za pomoc, Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja miałem coś takiego przy połączeniu szyfrowanym pod IE i nikt nie znał rozwiązania problemu, łącznie z obsługą techniczną home.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrob katalog tmp i nadaj prawa 777 mi pomogło wlasnie na home.pl
Ten post edytował acztery 8.10.2006, 17:37:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@ciano: nie wykorzystuje szyfrowania, slyszalem natomiast, ze przy wykorzystaniu kompresji takie problemy kiedyś były i też trudno było im zaradzić; na home ten sam system działa prawidłowo
@acztery: generalnie wykorzystuję session_save_path, ale zarówno z tym ustawieniem (pliki zapisują się ok) jak i bez tego ustawienia te sytuacje mają miejsce |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:51 |