![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż mam stronę www, w której jest środkowa cześć i tam pliki *.html otwierane są z kilku folderów na serwerze, a oto kod php z pliku index.php:
I wszystko działa, ale jak dodam podobnie nazwy innych foderów z których mają być pliki *.html to już nie działa (nie pojawia się nic, albo wraca do strony głównej):
Chodzi mi o kod w tym stylu, albo jakiś mniejszy i łatwiejszy bo dopiero jestem początkujący w php. Dziękuję i pozdrawiam. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Yyy, po co sprawdzasz $file?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nazwa folderu tak jak inne ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
W tym kodzie dokonujesz sprawdzenia tylko, czy $_GET['file'] nie jest puste. A odwołania w ścieżkach nie widzę.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
mój pierwszy kod działa z 2 folderami (tutaj sa pliki *.html), a jak zrobie wiecej folderow i ten drugi kod to juz nie dziala, wiec nie wiem co zrobic zeby dzialalo i tutaj prosze o rade.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:07 |