![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nastepujacy problem. Otoz chce, aby moje podstrony otwieraly sie w oknie glownym.
Link wyglada tak: <a href="index.php?Kat=powi" class="lr12"><br>Powitanie</a></td> <td><a href="index.php?Kat=""" class="lr12"><br>Nowinki</a></td> .... Nowinki lacza sie z baza danych mysql. W oknie docelowym mam ustawiona petle ktora wyglada tak: if ($Kat=="") {......} else if ($Kat==powi) {.......} ..........................itd. Wszystko dziala poprawnie az do momentu wybrania zakladki Nowinki (polaczenie z baza danych). Nastepuje jakby wymieszanie zmiennych i np. w momencie proby wejscia w powitanie pojawia sie zakladka galeria itd. Pytanie brzmi: Co moze byc tego przyczyna. Jakie rozwiazania Link----->podstrona stosujecie? PS. Jest dosyc pozno, wiec nie jestem pewien czy precyzyjnie wyjasnilem o co mi chodzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz caly kod (ten z "if"ami)
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php if (empty($_GET['Kat'])){ require('connect.php'); $pytanie="SELECT * FROM news ORDER BY id"; $wykonaj=mysql_query($pytanie); while($wynik=mysql_fetch_array($wykonaj)){ echo' <table width="500" align="center" valign="top" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td width="115" class="text14" align="right" valign="top"> '.$wynik['data'].' </td> <td class="text14z" align="right"> '.$wynik['tekst'].' </td> </tr> </table>'; } } else { echo' <br><br><b> Strona domowa ....... Serdecznie zapraszamy do surfowania. </td> </tr> .................... </td> </tr> '; } ?> Zobacz czy takie cos zadzała Ten post edytował wipo 10.10.2006, 06:18:20 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 21:36 |