![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Właśnie uruchomiłem demo nowej wersji free4u.pl pod adresem http://free4u.pl/demo. Wykorzystałem tam skrypt tokena z tego forum (chyba crash'a). Mam pewien problem. Pod Operą i IE jest OK. W Firefoxie pojawiają się problemy z podawaniem kodu z obrazka. Zmienna sesyjna jest cały czas taka sama i nie zmienia się w zależności od odświeżenia strony rejestracyjnej. Dopiero jak wyświetlę obrazek w przeglądarce podając adres URL token, zmienna sesyjna zmienia wartość. O dziwo kod z obrazka cały czas się zmienia. Tak jakby sesja nie zapisała kodu. W efekcie można podawać cały czas ten sam kod, chociaż na obrazku kod zmienia się, ale to nie wpływa na zmienną sesyjną. Nie wiem z czym to jest z wiązane? Zresztą sami zobaczcie pod tymi przeglądarkami. Rejestracja Może coś doradzicie. Pozdrawiam! Z góry dzięki za odpowiedzi! EDIT: Teraz jest OK. Był to błąd serwera. Topic do kosza. Ten post edytował Majdan 19.10.2006, 20:42:03 -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie pomogło przeniesienie:
Kod session_start(); z pliku token.php na początek głównego pliku index.php Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:26 |