![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam super duży problem, serwer nie chce czytać zmiennych typu GET, próbuję poprzez $_GET, $HTTP_GET_VARS i nic, tak jakby nie istniały te tablice!
Wersja php: 4.3.1 (powinno już działać $_GET) Wie ktoś o co chodzi?! Pozdrawiam -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie masz włączone register_globals.
Sto miliardów razy na forum ten temat był poruszany. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sęk w tym, że napisałem:
na poczatku wykonywanych plików... -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Skąd: Strzyżów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co wypisuje funkcja var_dump() albo print_r() ?
i czy masz jakieś parametry w adresie? ![]() -------------------- "No bo z fasolą to człowiek przynajmniej wie, na czym stoi..."
Pomniejsze bóstwa, Terry Pratchett php :* |
|
|
![]()
|
|
print_r zwraca pusta tablice, tj. Array( )
oczywiście, że mam parametry ;] dodam jeszcze, że to nieszczęsny jportal (taki wymóg) i właczyłem tam globals = false; napisałem też kilka poprawek, które nie mają wpływu na ww. problem. Ten post edytował Spirit86 6.10.2006, 20:00:17 -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 11:49 |