![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 11.10.2004 Skąd: 3c Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://free.of.pl/n/navajo/x/
moj stary zalazek strony biura projektowego. Prosze o ocene przede wszystkim pomyslu, jak sie wam to widzi, co byscie zmienili.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm kolorki troche mi sie nie podobaja. Kontakt, realizacje za wielkie i nie zaznacza sie jak najezdzam na ikonki. Ale pomysl ciekawy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysl z grandientem linkow raczej zly - kiepsko je widac.
Linki nie dzialaja (nie wiem czy powinny). Ikonki brzydkie. Pomysl calkiem dobry ![]() Adrian. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 11.10.2004 Skąd: 3c Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kontakt, realizacje za wielkie i nie zaznacza sie jak najezdzam na ikonki. Co to znaczy 'za wielkie'? Za wielkie w stosunku do reszty linkow? Mozesz jeszcze napisac z jakiej przegladarki korzystasz?Cytat Linki nie dzialaja (nie wiem czy powinny). Nie powinny - chodzi tylko o lay.pozdro Ten post edytował Volume 6.10.2006, 12:28:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż... ciężko te parę kwadracików nazwać layoutem. Gdzie i jak prezentowany będzie content? Tekst? Zdjęcia? Logo? Nawigacja poddziałów?
Jednak już na tym etapie odpuściłbym sobie i zabrał się do roboty od nowa. To że projekty arch. robi się czarno-białe nie oznacza że Twoja strona też musi być taka. Wręcz nie powinna, a już na pewno nie w ten sposób (to nawet nie skala szarości a czarny/biały/mniej szary/bardziej szary). Nieporozumieniem jest też zlewający się z tłem gradient na literach menu oraz ich wielgachny rozmiar. Zaprojektuj stronę większą, zdecydowanie w innej palecie kolorystycznej i poszukaj lepszych ikon. + za css i xthml |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:36 |