![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam nadzieje, ze piszę w dobrym miejscu.
Na moje zamówienie został stworzony cms i niestety jestem zmuszony samodzielnie eliminować jego błędy. Prosze zerknąć tu: http://planetfilm.pl/przygoda Nie wyświetla się polski znak Ś. Po kliknięciu na tą kategorię widać taki błąd: Cytat ....serwis/filmy.php on line 25 tak wygląda cały plik
Mógłby ktoś podpowiedzieć rozwiązanie? Błędów jest całkiem sporo ale ten jest bardzo dokuczliwy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Yyy, ja niczego nie zauważyłem :/
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Zamiast ś wyswietla sie ? i po kliknieciu wyskakuje blad , o to mu chodzi ale niestety ja nie jestem w stanie ci pomoc bo sam sie dopiero ucze php
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kodowanie, kodowanie i raz jeszcze kodowanie. Strona jest zwracana do przeglądarki w unikodzie (UTF-8), a owo "ś" zapewne wypychane jest z PHPa w ISO-8859-2... Zmienić kodowanie pliku php (lub bazy danych) i po kłopocie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 06:50 |