![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem dotyczący gotowego skryptu. Mianowicie ściągnąłem z internetu skrypt forum. Każdy plik tego skryptu ma includowany plik (tak to sie mowi?) o nazwie header. I z tym jest problem poniewaz skrypt jest tylko po angielsku zatem postanowiłem przetłumaczyć plik jezykowy o nazwie eng_lang.php na polski wstawiając śćźż itd. Dodałem w pliku header.php przed <? chwilę działało potem wykoczyło ze nie mozna zmieniac tego pliku (tj. header). Czy ktos mi moze pomóc? Był bym zobowiazany, pozdrawiam. Ten post edytował Nowy 5.10.2006, 21:57:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat sciagnolem Istnieje taki wyraz? A wracając - jaki to skrypt? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie szukaj dziury w całym i nie rób off-topa.
Cytat może trzeba była zapytać się jak się nazywa skrypt tego forum Przecież zrozumiałeś o co mi chodziło, pomimo to - nazwa wciąż jest znana tylko Tobie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 19:52 |