![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otoz juz od pewnego czasu zastanawiam sie jak niektore serwisy zamiast stron w stylu ?=cos maja cos.html. Takim przykladem moga byc aukcje allegro: http://www.allegro.pl/item1123432_jakis_opis_przedmiotu.html. Teraz moje pytanie, w jaki sposob mozna uzyskac taki efekt? Moj serwis generuje dosc duzo nowych stron, wiec bylby to porzadny zastrzyk dla wynikow w wyszukiwarkach.... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj pod słowem kluczowym: mod_rewrite
Było o tym już wiele razy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nic ciekawego na forum nie znalazlem....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisałem mod_rewrite w wyszukiwarce forum i dostałem 12 stron wyników wyszukiwania.
A ty przejrzałeś to wszystko w 5 minut!? Jaja sobie robisz? Weź sobie do serca moją radę i poszukaj. Jak juz koniecznie twierdzisz że na forum nic nie ma to wysil się i skorzystaj z Google'a |
|
|
![]()
|
|
Zamulilem bo szukalem pod slowem "mod_write" zamiast "mod write"...
Nic co dotyczy mojego pytania niestety nie znalazlem... Moze ktos mi pomoze? Dziekuje bardzo i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2005 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisałem mod_rewrite w wyszukiwarce forum i dostałem 12 stron wyników wyszukiwania. A ty przejrzałeś to wszystko w 5 minut!? Jaja sobie robisz? Weź sobie do serca moją radę i poszukaj. Jak juz koniecznie twierdzisz że na forum nic nie ma to wysil się i skorzystaj z Google'a a tak ladnie Ci z oczu patrzy ![]() --- Patrzy, patrzy i widzi jak nabijasz posty. Nie rób tego proszę ![]() ~mike_mech |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 01:43 |