![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
szukam polecenia w php które wyświetla spis plików z danego folderu i najlepiej podfolderów znam polecenia o pobieraqniu rozmiaru daty edycji i tak dalej ale one wymagają podania nazwy pliku. a ja chce zobaczyć spis wszystkich plików i folderow i podfolderó na serwerze |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Proszę poprawić temat wątku. Nie jest zgodny z zasadami pisania na forum Przedszkole
2. W manualu jest wszystko |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
A ja dorzucę od siebie: RecursiveDirectoryIterator
http://pl2.php.net/manual/en/ref.spl.php PHP5 i raczej nie dla początkujących. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze i jest ale co mi z tego jak jest po angielsku ![]() Bez znajomości angielskiego możesz od razu zapomnieć o programowaniu. Na polskie odpowiedniki dokumentacji i tłumaczeń będziesz czekał ze dwa lata i zawsze będziesz w plecy ![]() A poza tym jest translatica.pwn.pl, więc o co chodzi? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Na polskie odpowiedniki dokumentacji i tłumaczeń będziesz czekał ze dwa lata i zawsze będziesz w plecy (o ile ktoś przetłumaczy) Chyba, że dołączy do ekipy tłumaczącej. ![]() Rozmawiałem kiedyś z kumplem, co się tym zajmuje i nieciekawie jest. Poza tym, w tłumaczonych manualach zawsze czegoś brakuje; niektóre pojęcia się nawet różnią. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:04 |