![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowalem foxserv z webhelp.pl ale on jest jakis stary bo apache jest w wersji 1.3.19 czy ten foxserv z php.pl/pliki jest nowszy [i czy jest lepszy]
I jeszcze jedno jak zrobic by przy wpisywaniu ip lub localhost wyskakiwala dana strona np index.php lub index.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W konfiguracji glownego serwera, albo virtuala musisz sobie dopisac zadane nazwy dokumentow w DirectoryIndex
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie dziala co Ty mi tu piszesz
[httpd.conf i tam directoryindex to nie dziala!!] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli chcesz miec aktualna wersje FoxServa to sciagnij ja z SourceForga
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi jakos cos takiego dziala:
Kod <VirtualHost 127.0.0.22>
ServerAdmin admin@xxx.pl DocumentRoot "C:/xxx/meble" ServerName xxx.geos.pl DirectoryIndex index.wml index.html index.php index.php4 index.php3 ServerAlias *.xxx.geos.pl </VirtualHost> ![]() ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:10 |