![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Od dłuższego czasu szukam odpowiedzi na to pytanie, a że nic nie znalazłem, zwracam się do was. Mam zarejestrowaną funkcję...
... i używam jej w szablonie ...
... co daje prawidłowy wynik ... Cytat 1 komentarz Problem pojawia się, gdy chcę zmodyfikować wynik funkcji za pomocą modyfikatora replace...
... ponieważ replace modyfikuje parametr wysyłany do funkcji zamiast wyniku funkcji, który ma być wyświetlony. Co zrobić, żeby zmodyfikować wynik funkcji? Z góry dzięki, |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 92 Pomógł: 15 Dołączył: 21.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej zrobic od razu wszystko na bloku smarty ale skoro juz masz funkcje to po prostu zamknij ja w bloku. Mozesz tez do funkcji lang dodac ewentualne parametry np.
W oparciu o blok będzie to wyglądało tak...
a tu jest kod bloku {str_replace ...}
nie sprawdzałem czy działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 92 Pomógł: 15 Dołączył: 21.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie prostsze
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:52 |