![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Otóż mam pewien problem który spędza mi sen z powiek. Mam napisaną aplikację (CMS) która generalnie działa i nie działa. Otóż w losowych momentach (choć zawsze przy zmianie strony), strona się wysypuje. Biały ekran, brak nawet najmniejszego komunikatu o jakichkolwiek błędach: poprostu biały ekran. Dopiero po odświeżeniu (F5) zawartość jest wyświetlana. Jest to o tyle dziwne, że dzieje się to naprawdę losowo. Niezależnie. Nie podpada pod schemat i próba wywołania problemu w ten sam sposób mija się z celem. Dla przykładu, klikanie w odnośnik do strony z tym właśnie odnośnikiem, po kilku kliknięciach (czasem jednym a czasem dwudziestym) wypluwa biały ekran. Wszystko dzieje się tylko i wyłącznie w przypadku przeglądarki IE. Co dziwniejsze, nie na wszystkich komputerach. Na to też schematu widać nie ma.
Liczę, że osoby których rozwiązaniem będzie: "Zmień przeglądarkę", zachowają taką odpowiedź dla siebie. Używam Krasnala, wersji 2.7, czyli generalnie: Apache/1.3.31 (Win32) php/4.3.9 mod_gzip/1.3.26.1a Chciałbym się dowiedzieć, czy wiecie moze w czym tkwi problem? Zależy mi żeby aplikacja działała niezależnie od przeglądarki - wybiórcze działanie nie wchodzi w grę. Widzi ktoś rozwiązanie tekiego problemu? Pozdrawiam serdecznie, Gnomik |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:35 |