![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem:
robilem stronie na FF ale postanowilem wejsc na IE i zobaczyc jak to tam wyglada i mnie troche zatkało :/ CHodzi o newsy w cutenews Powinno wygladac tak(widok z FF): ![]() A wyglada tak(widok z IE): ![]() Kod z cutenews z templates Kod <head>
<style type="text/css"> <!-- td.klasa img {float:left;} --> </style> </head <table border="0" width="550px" BORDERCOLOR="#000000" cellspacing="0" cellpadding="1"> <tr> <td background="cutenews/tl2.gif" bgcolor="#504f4f" class="klasa" style="background-image: url(cutenews/tl2.gif); img {float:left;}">{category-icon}<font valign="top" style="font-family:'Times New Roman'; font-size:14px; color:#e9e6e6"><B>{title}</b> </font> <br><font style="font-family:'Times New Roman'; font-size:11px;"> {date}</font></td> </tr> <tr> <td width="550px" style="text-align:justify"> <font style="font-family:'Times New Roman'; color:#dbdbdb; font-size:12px;">{short-story}</font></td> </tr> <tr> <td width="550"> <table border="0" style="border-top: 0px dotted #f2f3f3" width="550" cellspacing="0"> <tr> <td border="0" bgcolor="#333333" width="550"><font style="font-family:'Times New Roman'; font-size:11; color:#dbdbdb;"> Dodał: {author}</font><br> </td><td bgcolor="#333333" border="0" width="584" > <div align=right> <font style="font-family:'Times New Roman'; font-size:7px;">[full-link]| czytaj więcej | [/full-link] [com-link]komentarze: {comments-num}[/com-link]</font><br> </div> </td> </tr> </table> </td> </tr> </table> <br><br> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro na Firefoxie jest dobrze, to znaczy, że jest dobrze.
IE se czasem przestawia, niepolecam go nikomu. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakby nie bylo ie jest popularna i nie kazdy bedzie instalowal FF zeby tylko wejsc na moja strone...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Kod style="background-image: url(cutenews/tl2.gif); img {float:left;}" Coś mi tu nie pasuje (choć mogę się mylić). Nota bene, masz już ostylowane img w <style>. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:18 |