![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem z javascriptem pod super przeglądarką jaką jest IE, gdy wciskam np. aby dodało film do ulubioncyh wywala błąd - oczekiwano obiektu, natomiast w FF jest wszystko dobrze.
Czy mógłby ktoś przejrzeć kod i ew. nakierowac na błędy? Z racji tego ze serwis jeszcze nie wystartował nie moge podać linków (oficjalnych) zainteresowanych dam na PW, sorry ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wstawisz kod odpowiedzialny za dodawanie. Przecież nie musisz dawać linka.
2. Przeniosę wątek na Giełdę ofert -> Poszukuję. 3. Zamknę wątek. Wybierz. Przecież to jest forum, jak chcesz to dyskutujemy na forum a nie na PW. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie musisz przenosic, wystarczy znalesc blad a nie od razu zlecac prace
![]() klik na linki powoduje "oczekiwano obiektu " w IE.
Ten post edytował b0b3k 2.10.2006, 20:27:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, nie żadne PW, ale tu.
W funkcji JS ulubione() korzystasz z obiektu advAJAX. W kodzie który pokazałeś nie widzę tego obiektu. Po drugie - co oznacza "działa pod FireFoxem": a) działa - dzieje się to co powinno b) działa - nie pokazuje żadnego błędu ale nie wiem czy dzieje się to co powinno BTW, cały ten kod JS który pokazałeś to jakieś masakryczne zlepki bez ładu i składu i w dodatku chyba nie w całości... Pokaż ten swój kod takim jakim on jest, może będzie można więcej z tego wywnioskować :) pozdr. Ten post edytował siemakuba 2.10.2006, 21:29:44 |
|
|
![]()
|
|
działa i dzieje sie to co powinno
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chodzi mi o funkcję ulubione(), tylko dokładnie o to co napisałem powyżej - obiekt advAJAX którego w tej funkcji używasz. Skoro IE pokazuje błąd po kliknięciu na link, który wywołuje funkcję ulubione, to błąd wydaje się być w tej funkcji.
Może postaw średnik za page = 'xxx'+id - teoretycznie nie trzeba, ale może stąd jest błąd. Jeżeli ciągle nie jest OK zrób w ulubione alert(advAJAX) i pokaż wynik. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
Błąd: ulubione is not defined
Plik źródłowy: java script:ulubione('163') Wiersz: 1 tak miało byc ? bo cos nie hula ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:22 |