![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ostatnio mam problem z joomla wywala mi błędy z obsługa sesji pomaga czyszczenie tabeli z zawartością sesji ale nie mogę teraz jej wyczyścić jest zablokowana http://6ldsh.zhpwidzew.pl/sesja.jpg jak odblokować możliowść czyszczenia tabeli
![]() -------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda jakby nic w niej nie było
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mażoliwe ze bug na stronie sa od przepełnionej bazy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To naciśnij zakładke SQL i napisz
Kod delete from urok_session To wyczyścisz zawartość tej tabeli i możesz zobaczyc ile pól usunełeś -------------------- |
|
|
![]()
|
|
hmm usunąłem zero rekordów ale błędy ze strony zniknęły
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Skoro nic nie usuneło to to nie to
Prowdopodobnie coś się w bazie zje...ło i pewnie admin coś zrobił albo ktoś inny -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no i nic znowu przy wchodzeniu na strone wywala
-------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
A przypadkiem nie przekroczyłeś wielkości bazy? (chodzi o maksymalny rozmiar)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
to jest wielce możliwe bo tam są chyba jeszcze 3 pot nuke a jak to sprawdzić
-------------------- .::
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Zobacz w panelu administracyjnym tam powinno być
W SQL-u też chyba jest taka możliwość ile baza zajmuje ale nie ma ile może maksymalnie -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:37 |