![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
chcialem zapytac co mamzle w tym skrypciku
wyskakuje mi blad Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/bastek/public_html/esklep/index.php on line 22 thx za pomoc Ten post edytował bastek8989 2.10.2006, 17:32:45 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Co tu mam zle Masz źle tytul:1) brak znacznika zgodnie z zasadami forum przedszkole 2) bezsensowny tytul. Wysil sie troche i popraw obie rzeczy. Co do problemu: like ma taką postac:
a u ciebie jest:
Czegos brakuje edit:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moj skrypt ma teraz taka postac:
niestety wyskakuej mi Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/bastek/public_html/esklep/index.php on line 20 prosze o pomoc -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moj skrypt ma teraz taka postac:
niestety wyskakuej mi Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/bastek/public_html/esklep/index.php on line 20 prosze o pomoc Człowieku ty chyba nie wiesz co piszesz albo nie czytasz co ktoś pisze Po pierwsze WHERE musi być przed order po drugie:
Tylko wywal te slashe Ten post edytował wipo 2.10.2006, 18:47:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dziala dzieki za pomoc jutro bee sie martwil dalej
![]() -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 22:26 |