![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Słuchajcie Jak zrobic zbiorowe ładowanie plików na serwa tak aby urzytkonik klikną tylko przegladaj i mógł zaznaczyc tyle plików ile chce... Prosze o pomoc bo sprawa jest pilna!!:) z gory dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm ja pierwszy raz słyszę o tym..i nigdy nie próbowałem tego pisać..ale może warto sprawdzić to:
PEAR -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napewno da sie ladowac po kilkanaście plików na raz..... tylko jak to zrobic/?
![]() teoretycznie mozna zastosowac tu zwyklego ftp:) ale problem jest w tym ze jest kilka folderów.. i do kazdego z osobna ida inne pliki.. Nastepnie z kazdego pliku jest zczytywany tytuł i wstawiany do bazy.... (calośc jest wyswietlana w postaci galerii) Problem w tym ze nie znalazłem sposobu na upload wiekszej ilosci plików na raz ..... No masterzy poradźcie cos:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się że musisz dać tyle pól przeglądaj ile plików naraz chcesz wgrać
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 1 Dołączył: 19.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma takiej mozliwosci, zeby w oknie dialogowym, otwartym przez przycisk "przegladaj" zaznaczyc wiecej niz 1 plik.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mozna zaznaczyc wiekszej ilosci plikow, ale i na to jest sposob. Zajrzyj tutaj. Nie jest to do konca to czego poszukujesz ale wydaje mi sie ze nie ma wyjscia na Twoj sposob, a ten skrypt zaoszczedzi Ci tworzenia inputow.
-------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz to osiągnąć jedynie korzystając z flash'a ewentualnie z appletu javy. W wersji 8-mej flasha dodali moduł uploader'a plików, w którym możesz wybrać dowolną ilość plików na raz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do javy - da się to zrobić nawet na interfejsie drag'n'drop.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przecież podałem link do klasy PEAR, która to robi...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 13:00 |