![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Są to moje pierwsze kroki z samodzielnym pisaniu strony w php. Wcześniej zajmowałem się HTMLem i potrosze php, ale pod kątem modyfikacji systemów CMS. Moje pytania: 1. Czy da się zrobić coś takiego, aby po wybraniu jednego języka wczytywało się inne menu? Zamierzam zrobić menu poziome w photoshopie, tzn już mam i zastanawia mnie czy np. po wyborze języka angielskiego wczytywany był obrazek, powiedzmy menu_ang.png, a po wybraniu języka niemieckiego wczytywany był plik menu_ger.png? 2. Druga kwestia, poszukuję tutka dot. tworzenia strony wielojęzycznej [tam wiele, zaledwie 3 ![]() 3. Czy kwestia tego menu nie może być rozwiązana poprzez korzystanie właśnie z plików lang? Powiedzmy, że umieszczę w pliku lang danego języka definicję tegoż menu? Więcej kwestii narazie nie przychodzi mi do głowy. Dziękuję bardzo za zainteresowanie tematem. Żeby nie mnożyć tematów: co sądzicie o tym layoucie? Nowy layout -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:47 |