![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam
Mam nastepujacy problem. Na stronie mam formularz: Mam tez funkcje, ktora blokuje oraz obdlokowuje te elementy:
Na dole dla testow zrobilem 2 przyciski do blokowania i odblokowania: No i wszystko ladnie smiga. Ale! Gdy formularz jest zablokowany i odswieze strone to pole mailSubject (to o type="text") nadal zostaje zablokowane. Textarea oraz button na nowo sa dostepne (i tak powinno byc). Ponadto gdy w inputa oraz textarea wpisze cokolwiek i odswieze strone to te elementy zawieraja wczesniej wpisane znaki. Jak rozwiazac te problemy, a w szczegolnosci ten pierwszy? Domyslam sie, ze mozna poprzez ustawienia przegladarki (jednak usuniecie pamieci podrecznej nie przynioslo efektu) ale wolalbym nie zmuszac potencjalnego uzytkownika do tego czynu ![]() Dodam jeszcze, ze problem wystepuje tylko na FireFoxie (Opera oraz Konqueror czyszcza formularz z elementow oraz ustawiaja je jako aktywne). Jakies pomysly? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:40 |