![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie. co tutaj trzeba powstawiac?
Kod <? $baza = ''; $tabela = ''; $url = ''; $login = ''; $pass = ''; $skolko = ""; ?> jesli $baza - zmienna ta określa nazwę bazy MySQL jaka będzie utworzona i obsługiwana $tabela - zmienna ta określa nazwę tabeli MySQL jaka będzie utworzona i obsługiwana $url - adres url $login - login do bazy MySQL $pass - hasło do bazy MySQL $skolko - maksymalna liczba linków do wyświetlenia na jednej stronie ja mam tak wpisane ale nie che mi stworzyc bazy danych:/ Kod <?
$baza = 'mysql.yoyo.pl'; $tabela = 'baza8'; $url = ''; // wlasnie nie wiem co tutaj wpisac $login = '*****'; $pass = '*****'; $skolko = "10"; ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tym forum raczej nie ma jasnowidzow, ale..
![]() $baza to nazwa Twojej bazy danych, wiec na pewno nie bedzie to 'mysql.yoyo.pl', raczej obstawialbym "baza8". Nazwe tabeli nawet nie bede probowal zgadywac. Url hmm.. zapewne $url='mysql.yoyo.pl';
Mysle, ze tu dobrze wpisales. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm dzieki ...
sprobuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:06 |