![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jako advert_counter zwraca mi wp ierwszym wierszu 14, w drugim 1. (Pominmy to ze powionny byc 4 i 0) na jak zmienie na
to te same wyniki mi zwraca mio ze powionny zwrocic co innego (w typ wypadku 2 razy po 2) o co chodzi? nie kumam w tym momenice funkcji count() skladnia jest dobra... bo jedna kcos mi zwraca.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat o co chodzi? nie kumam w tym momenice funkcji count() skladnia jest dobra... bo jedna kcos mi zwraca.... Nie zawsze dzialajacy kod jest poprawny. Wywal count i zobacz jakie rekordy zwraca, moze to Ci pomoze w odszukaniu bledu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wszysko dziala mi poprawnie. Jedynie wyniki w kolumnie advert_count nie sa poprawne...
(Tak na marginesie to zapytanie ma zwracac liste 'sprzedawcow' a kolumny to naglowek i liczba jego aktywnych ogloszen... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:32 |