![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest duzo for w internecie, myslalem ze tu zaczne swoja przygode z php ale ja i moi koledzy poszukamy bardziej tolerancyjnego.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twoj temat nie zostal skasowany, tylko przeniesienoy na przedszkole....
Ten tez zaraz przeniose, ale sie jeszcze wstrzymam, bo znowu nie znajdziesz. Zamiast zalic sie na moderatorow, zapoznaj sie lepiej z regulaminem i struktura forum. Cytat Jest duzo for w internecie ano duzo, jednak na kazdych panuja pewne uniwersalne zasady, ktore ty w tej chwili lamiesz, wiec i na innych bedziesz mial podobnie.edit: dobra, przenosze juz -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest duzo for w internecie, myslalem ze tu zaczne swoja przygode z php ale ja i moi koledzy poszukamy bardziej tolerancyjnego. Prosimy, nie opuszczaj naszego forum! Tutaj będziesz mógł rozpocząć swoją przygodę z php. Specjalnie dla Ciebie wywalimy Regulamin i już nikt nie będzie go przestrzegał. Bedzie totalna sielanka. Tylko nie odchodź. I nie zabieraj nam swoich kolegów. I zaproś jeszcze koleżanki! Będziemy się wszyscy super bawić pisząc posty tam, gdzie nam się podba, nazywając je tak, jak nam się podoba i w ogóle nie przejmując się czy będzie to czytelne dla innych czy nie. P.S. @nospor, daj tutaj ten obrazek "ekipy" moderującej z humoru, szalenie mi się podoba ![]() -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@kszychu Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem
![]() ![]() Ja to ten przystojny z kaskiem na bakier /kszychu/ A ja robilem zdjęcie, to mnie na nim nie ma ![]() Ten z najwieksza palka to ja ![]() Prosze reszte moderaotrow o podpisywanie się, by byl ogolne wyglad na ekipe moderujaca, kto jest kto ja to ten z tylu, gram w wezyka na telefonie /dr_bonzo/ mnie tam nie ma, bo akurat skoczyłem po piwo do sklepu jak chłopaki fotki strzelali /mike_mech/ a ja to ten najbardziej przypakowany /revyag/ ja na środku trzymam pałkę w dół /tiraeth/ ja to ten po lewej z wąsem ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:23 |