![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem, zainstalowałem CuteNews i wszystko działa pięknie.... ale chce zrobić następująca rzecz... Zainstalowałem drugi cutenews w innym katalogu i teraz chce dać na stronie głownej jeden pod drugim
ale wywala następujacy bład:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co instalowac drugie cutenews? przeciez mozna dodawac kategorie i szablony i na 1 cutenews mozna zbudowac calkiem fajny system newsow?
-------------------- piotrd
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego zainstalowałem drugi stystem newsów aby wyeliminować jeden problem, a więc jesli klikniesz czytaj wszystko to pod komentarzami wysakuja inne newsy....
A pod rugie to chciałbym prowadzić osobne archwia dla kategori , więc zainstalowanie 2 skryptu w moim przypadku jest potrzebne... Czy wiesz jak wyeliminowac mój problem , aby korzystać na jedenej strobnie z 2 skryptów ![]() Z góry dzieki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego zainstalowałem drugi stystem newsów aby wyeliminować jeden problem, a więc jesli klikniesz czytaj wszystko to pod komentarzami wysakuja inne newsy.... do tego aby nie wyswietlaly sie inne newsy sluzy $category = "<ID>"; ew. $start_from = "<NUMBER>"; czytales manual? ps. cutenews ma swoje miejsce na forum.php.pl i nie jest to przedszkole - topic do przeniesienia do odpwiedniego dzialu. -------------------- piotrd
|
|
|
![]()
|
|
tak czytałem
![]() Ale ale wyświetliłem na stronie głownej 5 róznych kategori , każda kategoria wyświetla 1 news. i teraz jesli dasz czytaj więcej to pod treścia newsa masz komentarze i na końcu wyświetlaja sie inne newsy ![]() A czy jest mozliwość zaistalowania dwóch cutenews i aby nie wywalało tego blądu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:28 |