![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie jak w jakiejś tabelce umieścić skrypt javy który mam w osobnym pliku (i tak chciałbym aby pozostało) Bo jeśli chodzi np o skrypy jakiś tam który działa na całej srobie to sposób taki: Kod <SCRIPT language=javascript src="statbar.js" type=text/javascript></SCRIPT>
A co wpisać (i czy tak wogóle działa) zeby jakiś skrypt np pokazujący date wyswietlał się między <td> </td> Nie jestem programistą a sprawa moze jest banalna ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat Witam!
Mam pytanie jak w jakiejś tabelce umieścić skrypt javy który mam w osobnym pliku (i tak chciałbym aby pozostało) Bo jeśli chodzi np o skrypy jakiś tam który działa na całej srobie to sposób taki: Kod <SCRIPT language=javascript src="statbar.js" type=text/javascript></SCRIPT>
A co wpisać (i czy tak wogóle działa) zeby jakiś skrypt np pokazujący date wyswietlał się między <td> </td> Nie jestem programistą a sprawa moze jest banalna :) 1. JAVASCRIPT to nie JAVA. 2. hmm a nie mozesz po prostu umiesic script wewnatrz td? - tzn [xml:1:f7729e844f]<td><script>..</script></td>[/xml:1:f7729e844f] Pozdrawiam i przenosze z skrypty do hypeparku -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:53 |