![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 6 Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę strone dla mojego klanu, narazie bez wartosci merytorycznej, stworzyłem layout (mój pierwszy) nie jestem grafikiem tylko "php'owcem" proszę o ocene wizualnąi źródła.
oto link: http://slammer.hei.pl/ Ten post edytował slammer 23.09.2006, 12:42:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod to jeden wielki śmietnik!
Dawno czegoś takiego nie widziałem! :| Do tego: układ strona na <table /> Dodatkowo:
Ocena kodu 2/10 -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie kalecz css, <table> conajmniej niepotrzebne w tym przypadku, ogólnie pomieszane, chyba nie rozumiesz jeszcze na czym polega idea css.
Top strony ( jako motyw ) podoba mi się, ale reszta jakos do mnie nie przemawia. Jedyny plus to temat:) Podaj ip serwera to sobie pogramy:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bidnie i marnie...
Slammer: Czy to ta Husaria wywodząca się od Strongholda ? -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 6 Dołączył: 31.08.2005 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za ocenki. w sumie liczyłem na konstruktywną krytykę bo jak wspomniałem xhtml to nie jest moja mocna strona
![]() ![]() Turgon: To husatia prosto spod Grunwaldu ze strongholdem nie mamy nic wspólnego ![]() p.s. pochwale się ze wygraliśmy już 4 razy pif pafa, teraz bierzemy się za ESL ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
slammer: To płacić mi juz tutaj tantiemy za nazwe, bo to pomysł naszego klanu =] ...
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
to zalezy od jak dawna gracie bo my od 1410
![]() A tak nawiasem to kod jest jaki jest bo miałem przerąbane problemy z pogodzeniem FF i IE... Div to jednak wyzsza szkoła jazy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Czytać slammerku kurshtml.boo.pl ...
Młodziutcy jesteście bo my od 478 =] . -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
a co powiecie teraz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design IMO do kosza, poogladaj strony w necie
![]() Kod wydaje sie na pierwszy rzut oka w porzadku. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podobają mi się te beliki Menu itd...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top nie jest taki do końca zły(tylko ta ramka szpeci), reszta do wymiany... Kod w miare czysty - nie przyjrzałem się mu dokładniej wiec nie będe ocenial
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:38 |