![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu generującego pdf lub jpg (do wydruku) druku wpłaty/przelewu.
Widziałem coś takiego w poście z zeszłego roku, ale link do tego skryptu już niestety nie działa ![]() Dziękuję za wszelką pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwszy link na google, szukales wogole? czy odrazu post na forum?
![]() Swoja droga na forum.php.pl widzialem kilka takich watkow. O masz generowanie pdf Ten post edytował wijet 21.09.2006, 15:42:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba koledze bardziej chodziło o "generującego pdf lub jpg druku wpłaty/przelewu."
![]() ![]() Ten post edytował TomASS 21.09.2006, 15:56:08 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam coś takiego, ale tak naprawdę podłączyłem się pod mechanizm istniejący w pewnej państwowej firmie
Sam nie wiem czy legalnie, czy nie....ale działa ![]() Jest formularz, który wystarczy uruchomić podając w linku jako parametry dane odbiorcy. Jako wynik osoba klikająca w link dostaje pdfa z drukiem wpłaty/ przelewu. Mogę zdradzić sposób (przesłać link) ale tylko autorowi wątku. Troche się boję że jak wieść się rozejdzie, albo "trafik" się zrobi duzy to zabezpieczą formularz. pisać na maila: marcin9098[SPAM]@gazeta.pl Jeżeli nie odpowiem, tzn. że limit się wyczerpał ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety strona crasha nie dziala.
Podbijam sprawę czy jest gdzieś dostępny jkrypt klasa do czegoś takiego http://www.irda.pl/zabawki/DrukWplaty.htm ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czasem ciekawi mnie brak kreatywności ludzkiej.
Nie wpadłeś żeby sprawdzić jaki jaki jest obecny adres strony ~crasha? Masz od tego jego profil ![]() http://nowy2.polsl.eu/_pfb/stuff/druk/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki no fakt to nie przyszło mi do głowy a zazwyczaj na brak kreatywniści nie narzekam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to: www.dmr.vot.pl/posk ? Jak dla mnie niezłe.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:18 |