![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dowiedziec sie jak najwiecej o osobach odwiedzajacych moj serwis? czy oprocz ip moge zdobyc takie informacje jak np nazwa komputera?
-------------------- www.siorbi.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam ta stronke klik
Co do nazwy hosta, mi raz to bylo potrzebne i uzylem programu nslookup. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale pewnie jest jakis inny sposob niz nslookup. Widzialem na kilku stronach ze po wejsciu na nie pokazuje mi sie nazwa mojego hosta.
-------------------- www.siorbi.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gethostbyaddr()
Cytat czy oprocz ip moge zdobyc takie informacje jak np nazwa komputera? na szczescie nie. Nie zawsze dokładnie, ale możesz ustalić miejscowość, a poza tym język, rozdzielczość i kilka tym podobnych pierdół. -------------------- Nilhir's Blog
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:32 |