![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam, szukam i szukam ... statystyk na moją stronę
niestety jeśli są dobre to są płatne ... a ja płacić nie zamierzam, nawet 10 zł/miesiąc. z jednej strony samemu troche nie mam czasu, żeby zrobić własny skrypt, a z drugiej strony, nie chcę mieć darmowego systemu, który jest niepweny jutra! czy macie jakąś radę, na moją bolączkę? Ps. używałem istata przez jakiś czas, ale w moim przypadku ma on czasami nieoczekiwane zawieszki na jakiś czas ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dobrze pamietam to google analytics sa darmowe dla kazdego...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
100% zadowolony
PS. patrząć jak się rozwija zaczynam się bać google ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez uzywam, ale czekam na wersje pl.
Fajnie bo google tlumaczy na pl jako jednym z pierwszych, ostatnio video.google.pl, a dzisiaj kalendarz (http://www.webinside.pl/news/2604), moze juz niedlugo analytics tez:) -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystam ze stat.pl i mi wystracza (jak narazie).
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rowniez polecam google - swietny interfejs i na prawde ciekawie przygotowane statystyki - stat.pl imo wysiada - w dodatku w pelni za darmo bez zbednego spamu reklamowego -
100% zadowolony My szarzy uzytkownicy to jedno - ale jak sie microsoft boi PS. patrząć jak się rozwija zaczynam się bać google ... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@occulkot: nie na temat piszesz...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:03 |