![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam zainstalowany Mozilla FireFox 1.5.0.7 na Windows XP PRO i nie mogę dodawać rozszerzeń. Do Tunderbirdu (klient poczty) rozszerzenia dodają się bez problemu, w FF wyskakuje okienko że instalowanie rozszerzeń jest niemożliwe, kliknij aby zmienić ustawienia więc klikam i wysykuje menu opcje i tam zakładka zabezpieczenia, już odchaczyłem wszystko, do wyjątków/zezwolen dodałem domenę mozilla.com skąd pobierałem rozszerzenia i nic, ciągle to samo, restartowałem przeglądarkę, ostatnio nawet ją odinstalowałem i zainstalowałem ponownie bo mam ją od pierwszych wersji FF i myślałem że może jest coś uszkodzona, po zainstalowani ponownym jednak pamietała jakie miała wersja poprzednia ustawienia (pasek zakładek itd) więc możę coś z tych dziwnych ustawień też zapamiętała, macie może jakiś pomysł co powinienem włąćzyć/zmienić/ustawić aby móc instalować rozszerzenia? Probowałem już instalować z WWW, z HDD (metodą przeciągnij i upuść) i ciągle to tamo :-( Pozdrawiam, Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nie zależy Ci zbytnio na zachowaniu ustawień, bookmarków itp, to spróbuj odinstalować Foxa i usunąć katalog:
Kod C:\Documents and Settings\<nazwa_użytkownika>\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox A potem zainstaluj przeglądarkę na nowo. -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa, dziękuję!
Łukasz -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 21:24 |