![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to jest dobry dział, i nie wiem czy to jest odpowienie forum na taki temat
![]() Mam pytanie skąd bierzecie ikonki do paneli administracyjnych, różnych symboli do działów tematycznych, akcji w stylu dodaj usuń itp. Przecież chyba nikt ich nie tworzy od podstaw dla każdej nowej stronki. Jeśli znacie jakiś linki do stron na których można by było znaleść coś takiego to byłbym wdzięczny... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przenoszę na hydepark
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
famfamfam
ale mozesz sam przeciez poszukac w google.pl napewno cos znajdziesz pod haslem darmowe ikony -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:16 |