![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2002 Skąd: SANOK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem że to forum nie jest do tego ale tu mi zawsze ktoś odpisuje a bardzo trzeba mi ten program!!!! - więc nie usuwajcie posTu...
potrzebuje program który zapisuje do pliku wszystko co jakaś osoba pisała na komputerze danego dnia oczywiście program musi działac w tle tak żeby koleś się nie kapnoł prosze o link lub o wysłanie programu na olus25@hoga.pl DZIĘKI FEST!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hackjer sie znalazl
![]() Poszukaj na www.chip.pl programu Golden Eye |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wiem że to forum nie jest do tego ale tu mi zawsze ktoś odpisuje a bardzo trzeba mi ten program!!!! - więc nie usuwajcie posTu... Masz rację te forum nie jest do tego
Cytat potrzebuje program który zapisuje do pliku wszystko co jakaś osoba pisała na komputerze danego dnia oczywiście program musi działac w tle tak żeby koleś się nie kapnoł
prosze o link lub o wysłanie programu na olus25@hoga.pl To chyba nie jest poradnik młodego hackera, a tak pozatym to są strony gdzie możesz to wszystko znaleźć. -------------------- [size=9]Teoria wszystkiego pozwoli nam stać się "panami Wszechświata"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 11:50 |