![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem troszke ciekawy jakie Kto ma lacze
![]() ![]() ------------------------------- Edit: Dodałem opcje: Siec osiedlowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja proponuje dodac dosc popularne w polsce chello (net z kablowki 512/128).
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja proponuje dodac dosc popularne w polsce chello (net z kablowki 512/128).
Za chello ja uwazam Internet Kablowy ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, nie wiem co zaznaczyc, bo teraz w wakacje mam net u matki w pracy i SDI, jego plusow i minusow chyba nie musze wymieniac, bo kazdy zna...
Za to w pazdzierniku znowu akademik i 10MBit na ~300 osob. + swietne lacze do sciagania (zdarzaja sie stale transfery 800kB/s) + tanie jak barszcz - pograc sie nie da zabardzo, bo pingi z kosmosu - p2p dziala marnie (za duzo osob naraz) jak sie ma 10KB/s to jest cud ... chociaz dla mnie to nie minus bo nie korzystam z tej formy wymiany informacji ![]() - nieroutowalne IP (chociaz to ma i swoje zalety) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:12 |