![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypcik, ktory liczy ile plik razy zostal sciagniety. Kolejno najpierw sie laczy z baza, potem pobiera odpowiednia tabele, a nastepnie ja aktualizuje dopisujac +1 do ilosc_sciagniec. Ostatnim krokiem mialo byc uzycie funkcji mysql_fetch_array i wypisanie tablicy, ktora byla by linkiem do pliku. Jednak wyskakuje mi blad. co zrobic?
Kod <?php $id3 = $_GET['id3']; $polaczenie = mysql_connect("******", "*****", "******"); mysql_select_db("muonline",$polaczenie); $query = "SELECT * FROM 'szablony_download' WHERE ID='$id3'"; $result = mysql_query($query); $query_plus = "UPDATE szablony_download SET ilosc_sciagniec=ilosc_sciagniec+1 WHERE ID='$id3'"; $result_plus = mysql_query($query_plus); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo "$row[9]"; } mysql_close($polaczenie); ?> Blad: Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/accounts_u/unnament/public_html/szablony/download.php on line 18 Prosze zamknac problem rozwiazany ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:51 |