![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajce. Jako że wzorowanie się na czyichś rozwiązaniach nie jest przestępstwem, chciałem zapytać Was, jakie widzieliście ciekawe i funkcjonalne Panele Administracyjne cmsów (nie mówię tutaj teraz o kolorystyce, grafice, rozmiarze tekstu czy kroju czcionek
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o zwykłe rozmieszczenie przycisków wiesz jesli chodzi o zwykle rozmieszczenie przyciskow to moim zdaniem i ja tak robie w panelu admina nie ma zadnej grafiki tylko jakies ładne nie oczojebne kolory przyciski duze czytelne wszystko ladne i przejzyste bez bajerow i fajerwerkow. "piekno tkwi w prostocie" -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to, że kolory mają być stonowane, a wszystko proste (bo wkońcu w PA liczy się użyteczność a nie wygląd) to jest jasne. Chodzi mi tylko o jakieś przykłady dobrego panelu (najlepiej jakieś online-demo, ew. screen)- choć może być też opis co ciekawszych rozwiązań. Póki co jestem za poziomym menu z większością opcji w topie (jakieś sensowne pogrupowanie, z łatwym dostępem do wszystkich opcji)+ boczne menu z najczęściej używanymi opcjami + wkomponowany w top blok z danymi usera (tj. zalogowany jako, wyloguj się, data ostatniego logowania, ostatniego nieudanego logowania itp itd)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpAdsNew
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:27 |