![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mecze sie juz 2 dzien z drobiazgiem moze ktos pomoze .
chodzi o :
po nacisnieciu przycisku submit ma wykonac plik jeszcze raz . tylko pytanie z kad ja bede wiedzal w tym pliku ze ten przycisk byl wcisniety . Myslalem zeby jakas zmienna mi ustawialo i chcialem to napisac tak :
no ale to nistety nie dziala . Moze jakas pomoc sie znajdzie . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spawdź czy formularz zostaje wysłany. Na przykład:
-------------------- Pozdrawiam serdecznie,
Rafał U. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2005 Skąd: Stalowa Wola / Wroclaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Radomsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemanko
jest na to sposób ![]() mianowicie : jak masz przycisk submit
to przypisujesz mu wartosc name="wykonaj" i teraz gdy chcesz wykonac plik dopiero po wcisnieciu submita to sprawdzasz tak:
i to w zasadzie tyle ![]() -------------------- Warsztat :: Windows7 / Ubuntu | PHP 5 | MySQL 5 | Eclipse / NetBeans | Opera / Firefox
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dizeki .
Skozystalem z metody rafala u i jet ok . ale jeszcze jedno mnie zastanawia , Jak w tym kodzie: zrobic zeby przy odswierzeniu strony juz nie wykonalo znowu tego samego kodu a dopiero po ponownym wcisnieciu submit . Ten post edytował 2gatunek 16.09.2006, 09:36:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:35 |