![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pomysłu jak odczytać id z tabeli przekazywaną metodą POST.
Mam kod:
Czyli pola typu radio, mają name w postaci tablicy w której jest ich id. I teraz jak zrobić pętle, żeby odczytać po kolejii i wykonać opercje przypisane dla danego pola. Np: pierwsze radio ma name="id[33]", kolejne już name="id[2]". Z góry dzięki za podpowiedzii. Ten post edytował Siner 16.09.2006, 08:41:30 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wskazowki
petla foreach print_r() -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak zapomniałem zupełnie o foreach, ale mam jeszcze inny problem.
mam kod:
Nie wiem w jaki spsób dostać się do kolumny(?) tablicy czyli jak wstawić $_POST['id'] w *ID*. Dla przykładu pole radio o name="id[2]" ma wartość "publikuj", a ja chcem wstawić w *ID* zmienną z numerem kolumny, czyli 2. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$_POST[$id]
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:19 |