![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem. Otóż w pliku article.php mam zainkludowane pliki taki jak functions.php i overall_top.php. Jak się zapewne domyślacie w overall_top.php przechowuje dane do wyswietlenia dowolnej strony serwisu na początku, tj. dane meta i pierwsze instrukcje szablonu. Oto mini struktura tego rozwiazania:
article.php _|__ overall_top.php _|__ functions.php Każdy zapytanie wykonywane przy pomocy funkcji w pliku functions.php to artykuł prasowy, który posiada swój tytuł (kolumna sql). Teraz moje pytanie. Jak sprawić by HTMLowy element <TITLE> posiadał wartość pobraną przez skrypt w pliku functions.php? Po prostu chciałbym aby każdy artykuł wyświetlany przez article.php miał zmieniony <TITLE> na swoj a nie standardowy. Próbowałem już przez zmienna globalna ale cos mi sie pokielbasilo. Prosze o pomoc. Moge podac wiecej danych jesli bedzie trzeba Ten post edytował atchor 15.09.2006, 10:47:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:12 |