![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Muszę się pożalić bo mnie już krew zalewa - gdy w trakcie pisania dotarłem do momentu w którym skrypt odbierał dane z wszystkich pól poza jednym uznałem to za jakąś bzdurę i zrobiłem pole ukryte które miało taką samą zawartosć jak to pole z którego zawartości nie odbierał skrypt - i działa bo pobieram z ukrytego(JS) - postanowiłem nie zawracać wam głowy i nie pisać o tym.Pomimo tej bzdurnej sytuacji i przykrego sposobu rozwiązania problemu aplikację pisałem dalej.Natomiast dzisiaj rano mam kolejny bzdurny problem - lista multiple , zaznaczam kilka wartości i przekazuję submitem
do kolejnego skryptu - gdy nie wstawiam zawartości tej listy do bazy wyświetla mi wszystkie elementy tablicy...gdy zmienna z zawartością listy ma być wstawiona brakuje mi 1 elementu tablicy. Czy to może być problem z interpreterem php ? , proszę oszczędzić mi uwag typu pokaż kod..... ..rozładowałem się trochę..... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat proszę oszczędzić mi uwag typu pokaż kod..... Dobra, to ci oszczedze tej uwagi. Napisz tylko: to czekaj dalej na wrozke, ktora wywrozy sobie sama Twoj kod i na tej podstawie bedzie mogla dojsc co jest źle w kodzie, ktorego nam nie pokazles ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok..pokora..oto skrypt odbierający dane
Jeśli zakomentuje część odpowiedzialną za kontakt z bazą i INSERT to zmienna $idywyświetla wszystkie elementy edit // teraz jest jasne dlaczego nie chciałem pokazywać kodu Ten post edytował zezu 15.09.2006, 09:50:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:08 |