![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aby zwiekszyc ergonomie uzywania forum oraz urozmaicic go, zmienilismy nieco wyglad forum.
Gorny menu zostalo przebudowane tak aby latwiej mozna bylo znalezc potrzebne informacje (najwazniejsze linki sa pogrubione ![]() Dodalismy tazke menu z uzytecznymi linkami na dole strony. Zmianie ulegly emotikonki. Wszystkie zmiany zostaly przeprowadzone przez zespol Forum Developers w skladzie (alfabetycznie ![]() Czekamy na opinie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszelkie sugestie i uwagi są mile widziane, chociaż wydaje nam się, że będzie się Wam podobać...
![]() -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie! :-) Podoba mi się.
Może wreszcie ktoś zwróci uwagę na opcję SZUKAJ i REGULAMIN. O i ładniejsze emotikony są. :!: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajnie to wszystko teraz wyglada, trzeba sie trochu teraz przyzwyczaic
Cytat Zmianie ulegly emotikonki.
szkoda, ze nie zostalo pare nowych dodanych ![]() ![]() -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj linka do jakichs ciekawych... to pomyslimy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TEraz jest spoko. I jak napisal spenalzo. Moze teraz ludze beda zwracac uwage na Regulamin, Suzkaj i FAQ.
Link do emotikonek: http://www.przemo.org/phpBB2/download.php?...p?id=smiles.zip |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo fajnie to wyglada ale mam jedno ale
![]() na gorze z lewej jest napis "php.pl forum dyskusyjne" dla mnie jest on zbedny gdyz z boku jest juz logo ze sloniem i napisami php.pl i forum pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najs, jak dla mnie very najs! Tak trzymac!
-------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi tez sie bardzo podoba, choc tak jak przedmowca .... troche taki wyrwany od reszty jest ten napis "php.pl forum dyskusyjne".
Logo forum tez jest piekne ![]() ![]() Ogolnie zmiaqny na bardzo pozytywne. -------------------- Grafika jest dla ludzi.
Sam jestes człowiekiem więc tworzysz dla siebie, nie rób czegoś czego sam nie akceptujesz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie napis teraz nie pasi, chyba trzeba by go usunac.
-------------------- Kamila Romanowska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za dużych zmian to to nie ma. Oczywiście trzeba sie przyzwyczajić i albo mi sie wydaje albo ta belka z szukaj i regulamin jest rozjechana
![]() [edit] No już i nawet sie logo zmieniło ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 18 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest super i nawet ten napis usunęliście
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo fajny lay, jeszcze bym tylko zmienił ten napis Drukuj temat bo mnie drażni ale to tylko moje zdanie 8)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I ja pogratuluje autorom zmian nowego wygladu, naprawde teraz wyglada to duzo przyjemniej, nawigacja tez jest lepsza, a i linki z dolu moga sie przydac :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajne... ale (zawsze musi byc ale ;P ) linki na dole moglyby byc w nowym oknie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super! :mrgreen: Ja tylko tyle powiem
![]() mhmm... ciekawe czy strona DEV też zmieniła ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prezentuje się całkiem nieźle. Perfect simplicity, można by rzec.
Akurat w nocy, nim się jeszcze zarejestrowałem, trafiłem na podmianę chyba, czego objawem było 403... Poza tym -- witam wszystkich, jako że to moja pierwsza wiadomość tutaj ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
*clap *clap
ladne :) Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inaczej, a czy lepiej.. hmm nie wiem..
Ogólnie jestem za zmianami... Podoba mi się belka z linkami na dole ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 05:46 |